Neděle si žádá línou snídani na gauči. Obvykle vyměníme chia se sojovým mlékem za něco fajnovějšího – lívance nebo vejce na tisíc způsobů. Dneska jsem zkusili snídani alá co lednice dá. Dala pár vajec a spoustu sýra. Takže z toho byla pečená vaječná omeleta.
(2 porce | příprava: 15 minut)
- 4 vejce
- 50 g chorriza
- 50 g nastrouhaného parmazánu
- 50 g balkánského sýra
- půlka červené papriky
- koření – sůl, pepř
- trocha mléka
Vejce rozklepnu do misky a smíchám se všemi ostatními nakrájenými ingrediencemi. Lehce okořením a když se mi směs zdá moc hustá, přiliju trochu mléka a ještě jednou vyšlehám.
Potm směs přemístím do dvou malých zapékacích misek a peču do ztuhnutí na 180 stupňů.
No Comments