Ještě stále na něj vzpomínám. Sendvič s trhaným hovězím. Podobný jsme viděli v časopise. S rajčatovou salsou. Rajčata já ale nejím. Určitě byl taky skvělý, ale nás jemný koprový salát a chilli majonéza. No prostě…. Zkuste to. Nám totiž tečou sliny dokonce jen z fotek.
Recept na koprový salát i trhané hovězí se na blogu už objevil. Nechte se tedy inspirovat a udělejte si tuhle dobrůtku třeba k víkendové večeři.
ZELNÝ SALÁT S KOPROVÝM DRESINKEM
2 porce | příprava: 10 minut – bez pečení masa a přípravy salátu
- 2 bílé bagetky
- koprový salát
- trhané hovězí
- 2 lžíce majonézy
- 1 lžíce zakysané smetany
- půl lžičky chilli omáčky (nejlépe Sriracha)
- salátová okurka
Bagetky rozkrojím na půl a nechám je ve vyhřátě troubě lehce ogrilovat.
Majonézu, zakysanou smetanu, a chilli omáčku důkladně rozmíchám.
Salátovou okurku nakrájím na plátky.
Když jsou bagetky opečené, poskládám sendvič dohromady. Nejprve chilli majonéza na spodní housku, potom plátky okurek. Na ně dostatečnou vrstvu masa a na závěr koprové salát.
No Comments