PROMO/ Snídaně

Rozhuda

Rozhuda? To je ale tajemný slovo. Možná ho spousta z vás zná, ale pro mě to bylo kdysi velký tajemnství. Co že to vlastně je? Rozhuda je úplně super věc, bylinkovo-tvarohová pomazánka. Největší raodst z ní budete mít takhle na jaře, když konečně vyraší zelený trávník a vyleze první teplý sluníčko. Umícháte ji fakt strašně rychle a veřte, že jedna miska nakonec nebude stačit. Je báječná i k bramborám na loupačku.

příprava: 5 minut

  • 1 kelímek plnotučného tvarohu (červená vanička)
  • 3 lžíce máslové Ramy
  • pořádná hrst pažitky
  • trocha hladkolisté petržele
  • volitelně koření Na sýry a tvaroh od Antonína
  • sůl

Tvaroh důkladně rozmíchejte s Ramou. Pozor na to, aby v pomazánce nebyly hrudky. Rozmíchávání  jde to dobře vidličkou.

Čerstvé bylinky našekejte na drobno a vmíchejte do pomazánky.

Nakonec okořeňte podle vlastní chuti.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

17 − 6 =