SENDVIČ S TRHANÝM HOVĚZÍM

Ještě stále na něj vzpomínám. Sendvič s trhaným hovězím. Podobný jsme viděli v časopise. S rajčatovou salsou. Rajčata já ale nejím. Určitě byl taky skvělý, ale nás jemný koprový salát a chilli majonéza. No prostě…. Zkuste to. Nám totiž tečou sliny dokonce jen z fotek.

Recept na koprový salát i trhané hovězí se na blogu už objevil. Nechte se tedy inspirovat a udělejte si tuhle dobrůtku třeba k víkendové večeři. 

TRHANÉ HOVĚZÍ

ZELNÝ SALÁT S KOPROVÝM DRESINKEM

20160427_18

2 porce | příprava: 10 minut – bez pečení masa a přípravy salátu

  • 2 bílé bagetky
  • koprový salát
  • trhané hovězí
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžíce zakysané smetany
  • půl lžičky chilli omáčky (nejlépe Sriracha)
  • salátová okurka

Bagetky rozkrojím na půl a nechám je ve vyhřátě troubě lehce ogrilovat.

Majonézu, zakysanou smetanu, a chilli omáčku důkladně rozmíchám.

Salátovou okurku nakrájím na plátky.

Když jsou bagetky opečené, poskládám sendvič dohromady. Nejprve chilli majonéza na spodní housku, potom plátky okurek. Na ně dostatečnou vrstvu masa a na závěr koprové salát.

20160427_20

20160427_19

20160427_21

20160427_16

 

Print Friendly

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

13 − one =