low carb: TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA

Pokud nemáte doma skřítky nebo hospodyni, po návratu z dovolené obvykle najdete vybílenou ledničku, ve které je maximálně pár trvanlivých potravin. A potom se hodí pomazánky.

Já mám nejraději pomazánky z rybiček. Sardinky, tuňák nebo cokoli jiného. Je mi to jedno. Občas přidám vejce, občas cibuli a vše jen rychle rozmíchám vidličkou. Pomazánky dělávám vždy, když čekáme návštěvu. Mám totiž raději ty doma připravené.

příprava: 5 minut

  • 1 plechovka tuňáka v oleji
  • 1 červená cibule
  • 1 vanička tvarohu
  • 1 lučina

Cibuli nakrájejtena drobno  a promíchejte s tuňákem, tvarohem a lučinou. Pomazánku ochutnejte a pokud bude třeba, lehce opepřete a osolte. Dejte na 10 minut ztuhnout do lednice.

Print Friendly, PDF & Email

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

two + four =